Tel: 0743 781 648

Caracteristici și Beneficii

by
Saladmaster România

1

CONSTRUCȚIE

Tehnologia Vapo-Valve™

Datorită tehnologiei Vapo-Valve™ și a metodei de gătit semi-vid, prepararea mâncării devine un proces mai eficient și mai precis. Când temperatura trece de pragul optim pentru gătire, valva Vapo se activează, anunțându-vă că este momentul pentru a reduce temperatura, evitând astfel arderea preparatelor. Această metodă reduce totodată substanțial timpul pe care erați înainte nevoiți să îl alocați gătitului, astfel că veți avea mai mult timp să vă bucurați de mesele alături de cei dragi.

GARANȚIE PE VIAȚĂ

Manufactură la standarde americane

Companiile americane de manufactură sunt recunoscute deja de multe decenii pentru standardele înalte de calitate și încredere, iar Saladmaster duce mai departe această tradiție. De 75 de ani, brand-ul face cunoscută măiestria producției de sisteme pentru gătit din oțel chirurgical inoxidabil 316Ti non-reactiv, de cea mai bună calitate. Iar această încredere în calitatea produselor noastre este sprijinită de garanția pe viață ce acompaniază fiecare produs.

2

3

EFICIENT ȘI PRECIS

Rezultate ideale într-un timp mai scurt

Datorită tehnologiei Vapo-Valve™ și a metodei de gătit semi-vid, prepararea mâncării devine un proces mai eficient și mai precis. Când temperatura trece de pragul optim pentru gătire, valva Vapo se activează, anunțându-vă că este momentul pentru a reduce temperatura, evitând astfel arderea preparatelor. Această metodă reduce totodată substanțial timpul pe care erați înainte nevoiți să îl alocați gătitului, astfel că veți avea mai mult timp să vă bucurați de mesele alături de cei dragi.

ZERO GRĂSIMI

Savoare fără grăsimi

Mulțumită faptului că nu este nevoie să adăugați nici un fel de grăsimi, ulei sau unt pentru a adăuga un plus de gust mâncării, felurile preferate de mâncare au devenit instantaneu mai sănătoase! Sistemul Vapo-Valve creează un mediu pentru gătit de semi-vid, tehnologie ce captează umiditatea ingredientelor, folosind-o pentru a păstra și pentru a reda savoarea naturală mâncării.

4

5

UN PLUS DE NUTRIENȚI

Nutriție mai bogată

Metoda pentru gătire Saladmaster fără apă permite prepararea mâncării fără nevoia de a adăuga apă în plus pe lângă cea deja conținută de ingredientele alese. Acest lucru înseamnă ca nici o vitamină sau un nutrient nu este pierdut, ci totul rămâne viu și gustos în interiorul preparatelor. Un studiu al Departamentului de Științe Alimentare a Universității din Wisconsin a demonstrat că mâncarea gătită în vasele Saladmaster își păstrează până la 93% din nutrienți.